Kamel uten filter

Kamel uten filter - Anita Krohn Traaseth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anita Krohn Traaseth
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Kamel uten filter.pdf
ISBN
8273670829422

BESKRIVELSE

«Vi har hatt tre ledere på fem år. Hvor lenge har du tenkt til å bli?»Ti måneder tok det. Så var hun ferdig som kommunaldirektør i Oslo kommune.I et stappfullt auditorium på Blindern sitter hun, Hilde Skjæret, eller Feilskjæret som Riksavisen kalte henne. Det er oppstart av masterprogrammet «Makt & Verdighet».Et plaster på såret. Hildes avgang som leder i Oslo kommune var alt annet enn verdig. Det hjalp ikke med mager trøst fra Oskar, ektemann nummer tre.Noen rader foran Hilde sitter Brage O. Jensen, gravejournalisten i Riksavisen. To utmerkelser har han fått for sitt arbeid. Han trodde han snart skulle innkassere sin tredje pris. Men slik skulle det ikke gå.'Kamel uten filter' er en kritisk samtidsroman om å gå seg vill midt i livet, om fraskrivelse av ansvar, skjulte konflikter og maktkamper på arbeidsplassen.

Så var hun ferdig som kommunaldirektør i Oslo kommune. I et stappfullt auditorium på Blindern sitter hun, Hilde Skjæret, eller Feilskjæret som Riksavisen kalte he Kjøp Kamel uten filter fra Tanum «Vi har hatt tre ledere på fem år.

Read 2 reviews from the world's largest community for readers. «Vi har hatt tre ledere på fem år.

RELATERTE BØKER