Karsten og Petra kjører brannbil

Karsten og Petra kjører brannbil - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Karsten og Petra kjører brannbil.pdf
ISBN
2850577471523

BESKRIVELSE

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.Barnehagen til Karsten og Petra er på besøk på brannstasjonen. Det er mange barn som drømmmer om å få sitte i en ordentlig brannbil.De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

De blir snart venn med Anns datter Tiri, og hennes kosedyr skilpadden, Turte. Hør hele lydboken fra Storytel.no Med Storytel.no får du ubegrenset tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker via ... Karsten og Petra kjører brannbil - Lest ...

Barnehagen til Karsten og Petra er på besøk på brannstasjonen. Det er mange barn som drømmmer om å få sitte i en ordentlig brannbil.

RELATERTE BØKER