Kreativ bruk av digitale verktøy

Kreativ bruk av digitale verktøy - Cathrine Fragell Darre | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Fragell Darre
DIMENSJON
7,51 MB
FILNAVN
Kreativ bruk av digitale verktøy.pdf
ISBN
8602119492781

BESKRIVELSE

Hvordan kan du legge til rette for at digitale verktøy kommer alle barn til gode? Hvordan åpne for spillglede og bidra til gode spillvaner? Hvordan skal du vurdere den pedagogiske verdien i digitale verktøy? Og hvordan kan du overføre dette til en hektisk barnehagehverdag? Barnas digitale dannelse starter tidlig. Mange blir i svært ung alder godt kjent med smarttelefon og nettbrett - og de ansatte i barnehagen står overfor nye krav til digital kompetanse. Boka viser hvordan de voksne kan bidra til å utvikle barns digitale dømmekraft. Gjennom lystbetont utforskning får barna trent ferdigheter og holdninger, og de voksne får et verktøy til å anerkjenne hvert enkelt barns digitale liv som et utgangspunkt for dannelse - i lek, utforskning og læring.

Prosjektet inkluderer barnehager fra region Oslo og region vest i tillegg til oss på Romerike. Kreativ bruk av digitale verktøy. Digital praksis i barnehagen.

Sendes innen 4-6 virkedager. Kjøp boken Kreativ bruk av digitale verktøy av Cathrine Fragell Darre (ISBN 9788244621304) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER