Å slipe ned gravsteiner

Å slipe ned gravsteiner - Lars Mørch Finborud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Mørch Finborud
DIMENSJON
8,56 MB
FILNAVN
Å slipe ned gravsteiner.pdf
ISBN
9388690542587

BESKRIVELSE

John Cages sopplidenskap og Joseph Goebbels' jazzorkester, svart humor og formidlingsgledeÅ slipe ned gravsteiner tar leseren med på vinylsanking i New Delhis basarer, testikkelknusende hopp på Ingierstrand Bad og et tilfeldig møte med Pablo Escobars sønn i Buenos Aires. I et mylder av tekster presenteres alt fra Stig Sæterbakkens litteraturanbefalinger, John Cages sopplidenskap og Joseph Goebbels? jazzorkester, til norsk kristenrock, selvmordssoul og Ivar Dyrhaugs ukjente mesterverk. I tillegg følger tekster til et uutgitt album av artisten Gustimoldo.Lars Mørch Finborud har de siste ti årene jobbet for å fremme avantgardekunst som kurator, plateutgiver og skribent. Å slipe ned gravsteiner er ikke kun en presentasjon av dette omfattende arbeidet, men også en skjønnlitterær og personlig behandling av materialet i form av noveller, essays og lyrikk - skrevet med Finboruds sedvanlige svarte humor og formidlingsevne. Som den ikonoklastiske tittelen antyder, handler ikke boken om å fremme den etablerte kanonen, men å definere et eget ståsted i kunsten.

... slik at de kan slipe dem ned og bruke dem om igjen. Gravsteiner.

Miljøpakken vil slipe ned brosteinen for å gjøre gata mer sykkelvennlig. Kirken sier ordningen er miljøvennlig, de brukte steinene er billigere enn nye steiner, og de er med på å bevare et historisk mangfold på kirkegårdene. Samtidig tjener kirken litt penger på det, og de sparer litt fordi de slipper å hugge dem opp.

RELATERTE BØKER