Klimatilpasning av bygninger

Klimatilpasning av bygninger - Kim Robert Lisø, Tore Kvande | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Robert Lisø, Tore Kvande
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Klimatilpasning av bygninger.pdf
ISBN
1527069926890

BESKRIVELSE

Klimaet i Norge har alltid stilt strenge krav til utforming av bygninger. Global oppvarming forsterker nå sårbarheten til det bygde miljøet. Klimaendringene vil føre til mer ekstremvær, og bygningskonstruksjoner i deler av landet må tåle større påkjenninger, spesielt fuktpåvirkning. Denne boken kan anvendes som oppslagsverk og lærebok om klimatilpasning av bygninger.

1,533 ganger avspilt; Fag: Biologi; Geofag; Naturfag ... Arbeidet med klimatilpasning er sektorovergripende og vi kan lære av hverandres erfaringer. Vi har samlet eksempler på hvordan tilpasning til et endret klima blir håndtert i det daglige arbeidet med vannforvaltning, bebyggelse, infrastruktur og planlegging. God klimatilpasning av bygninger innebærer at det tas hensyn til eksempelvis sol, vind, topografi, nedbør, temperatur og grunnforhold i byggeprosessen.

Et fuktigere og varmere klima vil gi økt fare for råteskader, ... Derfor får eiere og forvaltere av kulturminner og kulturmiljøer større utfordringer fremover. Vi tar for oss et nytt temaområde innen "Klimatilpasning- eksisterende bygg" og ser på hvordan bygninger må tåle mer fuktighet og styrtregn.

RELATERTE BØKER