Matematikklæring for framtida

Matematikklæring for framtida En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Matematikklæring for framtida.pdf
ISBN
3604765965464

BESKRIVELSE

Festskriftet til Marit Johnsen-Høines er en hyllest og takk til en kollega, inspirator og foregangskvinne i det nordiske forskermiljøet i matematikkdidaktikk. Bidragsyterne er Marits kollegaer fra nordiske institusjoner, som inspirert av Marits forskning bidrar med ny kunnskap innen forskningsfeltet matematikkdidaktikk.

Marit er en av Norges viktigste matematikkdidaktikere, som i tillegg har gjort en uvurderlig innsats for å bygge fagmiljø. Matematikklæring for framtida: Festskrift til Marit Johnsen-Høines. Botten, Geir Harald; Enge, Ole.

Og det har jeg jo, om enn ikke så veldig spennende mening. Jeg mener man ikke bør stjele fly og kræsje de i store konstruksjoner for å drepe andre mennesker. Matematikklæring for framtida: Festskrift til Marit Johnsen-Høines.

RELATERTE BØKER