Skjulestedene

Skjulestedene - Katherine Webb | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katherine Webb
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Skjulestedene.pdf
ISBN
8552754477293

BESKRIVELSE

En hemmelighet så dypt begravd at bare en løgner kan avdekke den. Da den idylliske, søvnige landsbyen Slaughterford en varm sommer blir åstedet for et drap, er det ingen som er forberedt på det - eller på plutselig å miste en av sine egne. Drapet kommer som et sjokk for alle som kjente offeret, og da femten år gamle Terta Cartwrights storebror blir mistenkt for forbrytelsen, dras Terta mot den iøynefallende Irene, godseierens nye kone. Begge er fast bestemt på å finne ut hvem morderen i deres nærmeste krets er. Uten å være klar over hvor dypt røttene til forbrytelsen går, begynner Terta og Irene å avdekke rystende sannheter om miljøet rundt seg - og når de tilfeldigvis finner en gjenstand som har vært skjult i årevis, kommer det til å forandre livet for dem alle.

En hemmelighet så dypt begravd at bare en løgner kan avdekke den ... Da den idylliske, søvnige landsbyen Slaughterford en ... Skjulestedene (Innbundet) av forfatter Katherine Webb.

Se flere bøker fra Katherine Webb. Sjekk prisen! Svært lave priser på norli.no. Gratis frakt over 300.

RELATERTE BØKER