Anestesi i veterinærmedisin

Anestesi i veterinærmedisin - Lars Lønaas | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Lønaas
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Anestesi i veterinærmedisin.pdf
ISBN
8898459535885

BESKRIVELSE

Boka bygger videre på manuskriptet til kompendiet "Forelesninger i anestesi for veterinærstudenter" fra 1989, revidert i 1991. Her er nye kapitler om smertefysiologi og smertebehandling, samt omtale av moderne analgetika. Kapitlene om gassanestesi, pasientovervåking og anestesikomplikasjoner er utvidet. Med ordforklaringer.

Opptakskrav. Søkeresultater for Veterinærmedisin - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! 11.03.2010: Oversiktsartikkel - Alvorlige komplikasjoner relatert til anestesi forekommer fortsatt, men forekomsten synes å ha gått ned de siste 20 år. Søkeresultater for Kirurgi og anestesi - Haugenbok.no Siden 2007 er jeg ansatt ved Norges Veterinærhøgskole.

Legg i ønskeliste. Bestselgerklubben - De beste boknyhetene.

RELATERTE BØKER