Erindring om kjærligheten

Erindring om kjærligheten - Kirsten Thorup | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Thorup
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Erindring om kjærligheten.pdf
ISBN
2103745416064

BESKRIVELSE

Vinner av Nordisk råds litteraturpris 2017. Tara er ingen ideell mor, og Siri er ikke den mest tilgivende datteren. Selv om Tara elsker Siri over alt på jord, er rollen som mamma mer enn hun kan makte. Hun er naiv og godtroende, og roter seg gang på gang inn i problemer, både i jobben og i kjærligheten. I dette kaoset, med en fraværende far som har nok med seg selv, vokser Siri opp, og hun lærer seg tidlig at hun må klare seg selv. Romanen handler om den ubetingede, men også krevende kjærligheten som finnes mellom en mor og en datter, samtidig som den er et kraftig tidsbilde fra andre halvdel av det tjuende århundret. Kirsten Thorup er en av dansk litteraturs modigste og mest eksperimentelle forfattere. Erindring om kjærligheten er et kraftfullt og realistisk portrett av de spenninger som kan oppstå i et nært familieforhold, og vanskene med å tilgi dem man elsker. Kirsten Thorup er født i Danmark i 1942. Hun har skrevet flere diktsamlinger, romaner og skuespill, og bøkene hennes er oversatt til 15 språk. I 2017 ble hun tildelt Nordisk råds litteraturpris for Erindring om kjærligheten.

Kirsten Thorup er født i Danmark i 1942. Hun har skrevet flere diktsamlinger, romaner og skuespill, og bøkene hennes er oversatt til 15 språk. Kirsten Thorup, dansk forfatter av lyrikk, romaner og TV-drama.

å kaste seg ut i et arrangert ekteskap med en asylsøker, og livet ... Vår pris 239,-. Vinner av Nordisk råds litteraturpris 2017 Tara er ingen ideell mor, og Siri er ikke den mest tilgivende datteren.

RELATERTE BØKER