Evige øyeblikk

Evige øyeblikk - Bill Johnson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Johnson
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
Evige øyeblikk.pdf
ISBN
7689395487545

BESKRIVELSE

En profetisk salvelse for vår tid. Denne boken er et fascinerende blikk på de bemerkelsesverdige måtene Gud har brukt vanlige mennesker til å forandre historien. Men den handler om mer enn bare historie - den framhever nåtiden og avdekker framtiden. Med sin profetiske karakter viser boken hvordan Gud ønsker å virke i hver og en av oss for å fullføre Hans hensikt - i dag, i morgen og i tiden som kommer. Forfatteren Bill Johnson løfter fram de avgjørende egenskapene og bidragene fra vekkelseshistorien der velkjente ledere som John Wesley, Charles Finney, Dwight L. Moody, Maria Woodworth-Etter, Carrie Judd Montgomery, Smith Wigglesworth, John G. Lake, Evan Roberts, Rees Howells, Aimee Semple McPherson, Kathryn Kuhlman, Randy Clark og Heidi Baker blir portrettert. Han forklarer hvilken påvirkning disse lederne kan ha på oss i dag hvis vi responderer på de livsforvandlende sannhetene som blir åpenbart gjennom livshistoriene deres. Det ligger en kraft i vitnesbyrdene fra menn og kvinner som har opplevd å få et avgjørende møte med Gud og sagt ja til Hans unike kall over livene deres. Det er en kraft som inspirerer oss til å lengte etter Gud på en slik måte at vi også får et møte med Ham, som sender oss inn i det «umulige», og som gjør det mulig for oss å leve ut mer av det som er vår hensikt. Les boken med forventning og villighet, og se hva som skjer.

Filmen bygger på en sann historie. Nominert til Golden Globe for Beste utenlandske film, 2009. Evige øyeblikk II er et musikkalbum med Nidarosdomens Guttekor fra 2004.

Stefan Zweig har i boken, Evige øyeblikk: Tolv historiske miniatyrer («Sternstunden der Menschheit»), fra 1927, tatt for seg noen slike øyeblikk, hvor det ... I 'Maria Larsson evige øyeblikk' tar Jan Troell oss med 100 år tilbake i tid til en fattig arbeiderfamilie som sliter for føden. Den svenske mesteren er blitt 77 år, og det er sju år ... Forfatteren, Stefan Zweig, utgav i 1927 boken, Evige øyeblikk: Tolv historiske miniatyrer («Sternstunden der Menschheit»), hvor han tok for seg viktige øyeblikk i verdenshistorien. Maria Larssons evige øyeblikk er en svensk film fra 2008 i regi av Jan Troell.

RELATERTE BØKER