Krevende oppdrag

Krevende oppdrag - Trond Idås | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Idås
DIMENSJON
7,75 MB
FILNAVN
Krevende oppdrag.pdf
ISBN
2030852141692

BESKRIVELSE

Journalister er samfunnets øyenvitner ved ulykker, kriser og katastrofer, og må på kort varsel rykke ut for å rapportere fra begivenhetenes sentrum. Ofte dreier det seg om store menneskelige lidelser. Pressens utsendte eksponeres for ekstreme sanseinntrykk, og stilles overfor etiske og moralske dilemmaer som setter journalisten som medmenneske under stort press. Vanskelige valg må tas mens man er preget av sterke følelsesmessige påkjenninger, stort tidspress og klare forventninger om en sterk sak fra redaksjonen. Dekningen av slike saker setter spor. Mange journalister lever med «flashbacks» og andre invaderende minner fra ulykker, katastrofer og andre ekstreme oppdrag. For noen utvikler dette seg til alvorlige stressreaksjoner, utbrenthet og sykdom. Andre skifter arbeidsområder, eller slutter i yrket. Krevende oppdrag gir grunnleggende kunnskap om hva som kan gjøres for å forebygge slike problemer. Boka presenterer metoder og råd om hvordan de sterke minnene kan bearbeides, slik at stressreaksjonene dempes og journalisten kommer styrket ut av oppdraget. Målet er å forebygge posttraumatisk stress, og underbygge posttraumatisk vekst.

2018-03-13 Volvo Trucks utvider utvalget av lave førerhus for Volvo FE med flere nye egenskaper for krevende transport i urbane strøk. De fleste nye egenskapene handler om forbedret sikkerhet og produktivitet for sjåførene.

Målet er å forebygge posttraumatisk stress, og underbygge posttraumatisk vekst. Til ... Et passasjertog kolliderte med en lastebil med henger onsdag formiddag.

RELATERTE BØKER