Mat og trivsel i riktig retning; oppskrifter, gode råvarer, tips og råd

Mat og trivsel i riktig retning; oppskrifter, gode råvarer, tips og råd - John Tore Frydenlund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Tore Frydenlund
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Mat og trivsel i riktig retning; oppskrifter, gode råvarer, tips og råd.pdf
ISBN
3348812246205

BESKRIVELSE

God ernæring handler om å spise slik at energiinntaket er i balanse med behovet. God mat gir god trivsel. Men for mye mat er ikke bra. Veier du litt for mye? Eller alt for mye? John Tore Frydenlund viser i denne boka at det er mulig å kombinere sunnhet og nytelse, helse og livsglede, balanse og utskeielse. Et riktig kosthold avhenger av mer enn bare kalorier; sammensetningen av maten er vel så viktig. Boken inneholder oppskrifter på vanlig norsk hverdagsmat som hele familien med fordel kan spise.

Kriteriene dere skal vurderes etter, er om rettene på menyen er gode med hensyn til priser og ernæring. Lag en av rettene på menyen på to ulike måter. Langsomme karbohydraterNår det gjelder karbohydratrik mat, er det lurt å spise mat med langsomme karbohydrater.

God mat gir god trivsel. Men for mye mat er ikke bra.

RELATERTE BØKER