Sann lykke - hva er det?

Sann lykke - hva er det? - Anselm Grün | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anselm Grün
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Sann lykke - hva er det?.pdf
ISBN
2557957022160

BESKRIVELSE

I denne boka fokuserer forfatteren på vår hverdag. Det er i hverdagen vi må finne ro og harmoni, sier han, og tekstene er ment å skulle inspirere til dette.

Ekte lykke er altså ikke avhengig av min personlige nytelse, mine prestasjoner eller mine opplevelser, slik filmer og reklame ofte fremstiller det. En slik form for lykke er til syvende og siste kortvarig og flyktig. En kjærlighet som ikke er villig til å bli substansiell i ekteskap, er ikke sann kjærlighet.I beste fall er den en umoden kjærlighet; i verste fall ren egoisme.

Det er i hverdagen vi må finne ro og harmoni, sier han, og tekstene er ment å skulle inspirere til dette. Norge - også verdensmester i demokrati. For noen uker siden ble Norge kåret av The Economist Intelligence Unit til verdens beste demokrati for sjette år på rad.

RELATERTE BØKER