Den frivillige

Den frivillige - Bjørn Lindstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Lindstad
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Den frivillige.pdf
ISBN
5402832835307

BESKRIVELSE

Bjørn Lindstad hadde "Soldaten-glück" og kom seg helskinnet igjennom mange måneders intense kamper ved Østfronten. Han fikk "Heimatschüss" og ble såret på et avgjørende tidspunkt i tyskernes tilbaketrekning. Fortellerstemmen tilhører den unge soldaten Lindstad. Han skildrer soldatlivet ved Østfronten på en utilslørt og realistisk måte. Umenneskelig slik, ofte under kummerlige forhold, er rammen rundt den brutale hverdagen. Forfatteren gir gode beskrivelser av det harde soldatlivet. Bjørn Lindstad vervet seg som frivillig il Den norske legion som 17-åring. Etter krigen skrev han dagbok med detaljerte beskrivelser av det han opplevde ved Østfronten. Dagbøkene har ligget gjemt i en skuff i 60 år, men nå deler Lindstad sin historie.

Politiattest Den frivillige kirkeorganisasjon, reformbevegelse innen Den norske kirke, startet 1869, avviklet 1984. Formålet var å skape en kirkelig opinion som kunne påvirke de offentlige myndigheter til reformer i kirken.

Omsorgsdistriktene har i 2016 knyttet til seg flere frivillige, og den frivillige innsatsen har økt. Det å være frivillig kan være helsefremmende i seg selv og bør være en oppfordring til friske eldre å aktivisere seg med.

RELATERTE BØKER