Doktor Fredrikis kabinett

Doktor Fredrikis kabinett - Jørgen Brekke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Brekke
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Doktor Fredrikis kabinett.pdf
ISBN
3933590432085

BESKRIVELSE

En søvngjenger med profetiske evner, et mystisk kabinett ... og et uforklarlig drap. TRONDHEIM ANNO 1769: Politimester Nils Bayer kjemper en daglig kamp mot sine indre demoner. Han har lovet Ingrid Smeddatter å holde seg unna de sterke drikker for å bevise sin kjærlighet og sine ærlige hensikter. Da liket av en ung kvinne blir funnet i skogen utenfor byen, griper han derfor begjærlig muligheten til å utfordre morderen med sin kløkt og innsikt. Det uforklarlige mordet ryster Trondheims borgere, og kvinnene frykter for sine liv. Uroen tiltar da byens tidligere lege, stadsfysikus Fredriki, vender tilbake etter mer enn ett år i utlendighet. Han har med seg en mystisk søvngjenger med profetiske evner. Søvngjengeren vises frem på en av byens kroer, og kommer med en truende spådom.

Les mer. Vår pris 149,- I Doktor Fredrikis kabinett tar Jørgen Brekke en pause fra serien om førstebetjent Odd Singsaker, men leserne av disse bøkene vil likevel gjenkjenne den gretne, men skarpsindige politimesteren Nils Bayer fra Singsaker-romanen Drømmeløs, der han spiller en viktig rolle i fortellingens historiske partier. En søvngjenger med profetiske evner, et mystisk kabinett...

I 2011 debuterte han med kriminalromanen Nådens omkrets, som ble solgt og oversatt til åtte språk allerede før utgivelse i Norge. Handlingen i "Doktor Fredrikis kabinett" foregår i løpet av en uke i 1769, der selve hovedkapitlene er delt inn etter dager (første dag til syvende dag). Vi befinner oss i Trondheim.

RELATERTE BØKER