Jungelbarnet

Jungelbarnet - Sabine Kuegler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sabine Kuegler
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Jungelbarnet.pdf
ISBN
4035034965519

BESKRIVELSE

Som datter av en tysk språkforsker tilbrakte Sabine Kuegler barndommen midt i jungelen i Vest-Papua (Irian Jaya), blant fayuene, et naturfolk som fortsatt levde som i steinalderen. Hun lærer å jakte, klatre og svømme i elver som vrimler av krokodiller. Hun vet hvordan man skyter giftedderkopper med piler og hvordan man gjør opp ild uten fyrstikker. I stedet for pommes frites spiser hun ristede insekter. Hun lærer også hvor brutal naturen kan være, men også hva krig og hat betyr mellom mennesker. Hos det engang kannibalistiske fayufolket blir alle forbrytelser straffet med døden. Og likevel blir barna i denne stammen Sabines brødre og søstre.Som 17-åring blir Sabine sendt til et sveitsisk internat for å avslutte skolegangen - en katastrofal vending for henne, som føler og handler som en fayu. Flyttingen blir et sprang som representerer 3000 år av menneskehetens utvikling. Fremdeles i dag, mange år seinere, brenner lengselen i henne. Hvor hører jeg egentlig hjemme? Boken, som er en internasjonal bestselger, er en enkelt skrevet og personlig beretning om en meget spesiell barndom, sett med et barns uskyldige øyne, med trekk fra både Robinson Crusoe og Pippi Langstrømpe. Men den handler også om den opprevede tilværelsen mange i dag opplever når de tvinges til å flytte fra en kultur til en annen.

Flyttingen til Europa ble et kultursjokk og et sprang som representerer 3000 år i menneskehetens utvikling. Andre er jungelbarnet av Sabine kuegler, om hennes oppvekst i jungelen i Indonesia. Den vidunderlige følelsen av frykt av Karina hollekim er også en stor favoritt , og bokhandelen i Kabul av Åsne Seierstad er også bra 😊 for humor sjekk ut L , naiv super eller muleum av Erlend Loe, så da har du litt i ulike kategorier 😊 Jungelbarnet av Kuegler, Sabine: Som datter av en tysk språkforsker tilbrakte Sabine Kuegler barndommen midt i jungelen i Vest-Papua (Irian Jaya), blant fayuene, et naturfolk som fortsatt levde som i steinalderen.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Inspirert av Rudyard Kiplings bøker, byr Jungelboken på en spennende fortelling, masse latter og svingende musikk som virkelig får deg i stemning! Når ryktet går om at den farlige tigeren Shere Khan er tilbake i jungelen, bestemmer panteren Bagheera seg for å ta sin venn, jungelbarnet Mowgli, til et tryggere sted i menneskebyen. USA, 1967 Regi: Wolfgang Reitherman Med Harald Heide Steen, Anders Hatlo, Harald Mæle, Helge Winther-Larsen, Eirik Espolin Johnson, Paul Åge Johannessen m.fl. Norsk eller engelsk tale / norsk tekst Lengde: 75 min.

RELATERTE BØKER