Del av en fugl

Del av en fugl - Nina Cassian | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Cassian
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Del av en fugl.pdf
ISBN
7901939830864

BESKRIVELSE

Nina Cassian er født 1924 i byen Galati ved bredden av Donau. Vokst opp under påvirkning fra flere kulturer, språk, religioner og under vedvarende ideologiske trykk, er hun blitt en "flyttfugl" som har krysset mange grenser. Hun har publisert mer enn femti bøker i ulike genre, skrevet filmkritikk og journalistikk, samt komponert klassisk musikk. Men først og fremst er hun poet: lekende, sensuell og skarp i kommentaren.

Selv om det mange steder er langt mer snø enn normalt, nærmer det seg nå tiden for å begynne å oppsøke noen av artens hekkeområder for å kartlegge dens utbredelse og forekomst. Tid for å lete etter Årets fugl. Av Oddvar Heggøy (19.05.2020) Vi er inne i siste halvdel av mai, og en hel del lappspurv begynner nå å ankomme hekkeområdene.

- Jeg var en fugl i frihet. I over fem år har Farida (14) vært sperret inne i en leilighet i Kabul. Pris: 259,-.

RELATERTE BØKER