Djevelen er en løgner

Djevelen er en løgner - Jørgen Gunnerud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Gunnerud
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Djevelen er en løgner.pdf
ISBN
7258020194770

BESKRIVELSE

Handlingen i Djevelen er en løgner er lagt til Korsfjord i Vest-Finnmark. Det er høstjevndøgn og mørketiden står for døra. Aina Gamst, en fargerik politiker, blir funnet avkledd og drept. En mann knyttes til åstedet, og saken virker opplagt for politiet. Men etterforskningen avdekker et nettverk bygd på løgner og fortielser i den vesle bygda. Og det var heller ingen som hadde trodd at Aina Gamst skulle lage mer bråk som død enn som levende."Mesterlig fra Finnmark. Nok en utmerket krim fra Gunnerud. Jørgen Gunnerud er en av de minst kjente og mest lesverdige norske krimforfatterne, men hans sjette roman burde gjøre ham til en av de mest leste. Djevelen er en løgner er en drivende god historie om konsekvensene av et drap i et lite tettsted på Finnmarkskysten."KURT HANSSEN, DAGBLADET"Mesterlig fra norsk krims best bevarte hemmelighet." (terningkast 6)OLE JACOB HOEL, ADRESSEAVISEN

Han har vært en morder fra begynnelsen og står ikke i sannheten; det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. Kjøp Djevelen er en løgner fra Tanum Handlingen i Djevelen er en løgner er lagt til Korsfjord i Vest-Finnmark.

Men etterforskningen avdekker et nettverk bygd på løgner og fortielser i den vesle bygda. Og det var heller ingen som hadde trodd at ... Kjøp Djevelen er en løgner fra Norske serier Handlingen i Djevelen er en løgner er lagt til Korsfjord i Vest-Finnmark.

RELATERTE BØKER