Hjelper til Regnskapsanalyse med årsoppgjør

Hjelper til Regnskapsanalyse med årsoppgjør - Trond Eklund, Knut Knutsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Eklund, Knut Knutsen
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
Hjelper til Regnskapsanalyse med årsoppgjør.pdf
ISBN
7257246653699

BESKRIVELSE

Denne hjelperen skal lette innføringen av stoffet og fungere som en veileder til læreboken Regnskapsanalyse. Aktiv bruk av regnskapet. I læreboken blir leserne først kjent med årsregnskapet, og får deretter en grundig innføring i regnskapsanalyse. Modellen for regnskapsanalyse som presenteres, er helhetlig og logisk og et godt hjelpemiddel når en skal vurdere den økonomiske utviklingen i en bedrift.Hjelperen oppsummerer sentrale punkter i læreboken og inneholder kontrollspørsmål og oppgaver med løsningsforslag.Trond Eklund er direktør i Norges Bank. Han er utdannet cand.mag. og siviløkonom HAE og har lang erfaring fra arbeid med kredittrisiko og som foreleser ved blant annet Handelshøyskolen BI og ulike næringsinstitusjoner.Knut Knutsen er siviløkonom med pedagogisk videreutdannelse. Han var i en årrekke assisterende direktør i Norges Bank og leder av Bedriftsøkonomisk kontor samme sted og har lang praksis som lærer og foreleser. Han har mottatt Kongens fortjenestemedalje i gull blant annet for sitt arbeid med å utvikle modeller for regnskapsanalyse.

Denne hjelperen skal lette innføringen av stoffet og fungere som en veileder til læreboken ... Kjøp Hjelper til Regnskapsanalyse med årsoppgjør fra Bokklubber Denne hjelperen skal lette innføringen av stoffet og fungere som en veileder til læreboken Regnskapsanalyse. Aktiv bruk av regnskapet.

I læreboken blir leserne først kjent med årsregnskapet, og får deretter en grundig innføring i regnskapsanalyse. Vår pris 325,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

RELATERTE BØKER