Napolislekten

Napolislekten - Domenica De Rosa | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Domenica De Rosa
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Napolislekten.pdf
ISBN
8462316462262

BESKRIVELSE

Sophie er bare kvart italiensk, men gjennom sin karismatiske bestefar Cesare har hun en stor kjærlighet og stolthet for den italienske arven. Men når en journalist begynner å stille spørsmål om bestefarens sympatier under krigen, må Sophie motvillig stille spørsmål ved hvor stolt hun egentlig burde være. Hun legger ut på en reise i fortiden som tar henne fra 1800-tallets Napoli til det italienske kvarter i London og en av krigens glemte tragedier. Og underveis lærer hun noe svært viktig om seg selv.

Bøker som. Begeistrer; Underholder; Rører; Får deg til å sovne "Napolislekten" av Domenica De Rosa - Se omtaler, sitater og terningkast.

Begeistrer; Underholder; Rører; Får deg til å sovne Annonse. You are here.

RELATERTE BØKER