Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen - NOT!

Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen - NOT! - Rachel Renée Russell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Renée Russell
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen - NOT!.pdf
ISBN
3281281514429

BESKRIVELSE

Unge norske lesere elsker denne bokserien, og bøkene om Nikki Maxwell er trykket i over 300 000 eksemplarer i Norge. Nå kommer endelig bok nummer ni i serien, og her er det drama på høyt nivå. Noen som aldri, aldri, aldri skulle fått kloa i Nikkis dagbok, har fått tak i den. Og denne «noen» tar over hele dagboka. OMG! Det er krise!

Nå kommer endelig bok nummer ni i serien, og her er det drama på høyt nivå. Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen -NOT! (Dustedagboka #9) ebok. 139,-Dustesuksessen fortsetter! Unge norske lesere elsker denne bokserien, og bøkene om Nikki Maxwell er trykket i over 300 000 eksemplarer i Norge.

OMG! Det er krise! Kjøp 'Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen -NOT!' av Rachel Renée Russell fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet, Heftet | 9788248917557 Dustesuksessen fortsetter! Unge norske lesere elsker denne bokserien, og bøkene om Nikki Maxwell er trykket i over 300 000 eksemplarer i Norge.

RELATERTE BØKER