Oppvekst og miljø

Oppvekst og miljø - Kirsten Flaten, Torkjell Sollesnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Flaten, Torkjell Sollesnes
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Oppvekst og miljø.pdf
ISBN
7702691551878

BESKRIVELSE

Denne boka handler om barn og unges oppvekstprosess. Den viser hvordan personlig utvikling skjer i samspillet mellom medfødte egenskaper og relasjoner til andre. Et sentralt perspektiv i boka er hvordan man kan styrke unges utvikling på en best mulig måte. Forfatterne presenterer forskning og teori innen fagfeltet og introduserer nye begreper og temaer som er sentrale. Blant annet drøftes grønn omsorg, hvordan meninger dannes i et postmodernistisk samfunn, og hvilken betydning den virtuelle verdenen har for barn og unge. Boka er skrevet for fagfolk og studenter innen barnevern, pedagogikk, spesialpedagogikk og vernepleie. Den er også nyttig for alle som arbeider med barn og unge innen skole, miljøarbeid eller som terapeuter.Boka tilsvarer 1. trykte utgave. Oslo: Cappelen Damm Akademisk, 2016

Dette gjør Norges første arkitekt på landskap under vann. Kjøp Oppvekst og miljø fra Cappelendamm Denne boka handler om barn og unges oppvekstprosess. Den viser hvordan personlig utvikling skjer i samspillet mellom medfødte egenskaper og relasjoner til andre.

... NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

RELATERTE BØKER