Spill gitar!

Spill gitar! - Tor Solberg, Espen Wik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Solberg, Espen Wik
DIMENSJON
4,34 MB
FILNAVN
Spill gitar!.pdf
ISBN
4966542669290

BESKRIVELSE

Boka er basert på TV-serien 'Spill gitar'. Boka bygger videre på "Spill gitar! Hefte 1" og nye grep og nye kompfigurer har en sentral plass. Den går også nærmere inn på bestemte stilarter og på de teknikker som er spesielle for den enkelte stil. Med oversikt over akkorder. CD-en inneholder musikkeksempler til boka.

En annen måte å sikre at man kommer raskt i gang med å lage musikk er å kombinere gitaren med annen musisering elevene kjenner fra før. Det kan åpenbart være sang.

SKOLELISENS: Priser: Liten skole mindre enn 100 elever: kr 1490,-Middels skole 100 - 300 elever: kr 2990,-Stor skole over 300 elever: kr 3990,-- Prisene er for et skoleår. 2) Kombinere gitar og andre instrumenter. En annen måte å sikre at man kommer raskt i gang med å lage musikk er å kombinere gitaren med annen musisering elevene kjenner fra før.

RELATERTE BØKER