Øyeblikk

Øyeblikk - Pål Hermansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Hermansen
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Øyeblikk.pdf
ISBN
8021349639613

BESKRIVELSE

I denne boka viser våre fremste naturfotografer sine beste bilder - av fugler, dyr, planter, detaljer og landskap. Dette er ikke bare en kavalkade over norsk natur, men også en idébok i praktisk naturfotografering. I den fyldige teksten roper fotografene sine «hemmeligheter» - om motivvalg, lys og komposisjon, valg av utstyr og de bevisste valgene av blender og lukker.Dermed blir boka både en unik naturdokumentar og en informativ og lærerik bok om naturfotografering. Mangfoldet i naturen er stort og kan tolkes på mange måter. Boka rommer derfor både tradisjoneile naturbilder - og «sære» og mer eksperimentelle bilder.

Fallhøyden er dermed stor. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om øyeblikk og mer enn 1200 andre emner. Definisjon av øyeblikk i Online Dictionary. Betydningen av øyeblikk.

Legg til ny oversettelse. Bokanmeldelse: Herbjørg Wassmo: «Disse øyeblikk» Urkraften Wassmo. Intens oppvekstroman under harde kår i nord, utleverende og velskrevet. Når miljøterapeuten og barnet møter hverandre som deltakende individer, kan begge få nye følelseserfaringer, og det oppstår utvikling. Den britiske kongefamiliens pinligste øyeblikk Meghan Markle er ikke ennå et offentlig medlem av den kongelige familien, men hun har allerede blitt utsatt for skandalepressen. Sannhetens øyeblikk.

RELATERTE BØKER