Anton og andre flokkdyr

Anton og andre flokkdyr - Gudrun Skretting | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudrun Skretting
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Anton og andre flokkdyr.pdf
ISBN
8916309071241

BESKRIVELSE

Anton Albertsen har planen for ungdomsskolen klar: Han skal bare gli inn, ikke skille seg ut, bare være en del av flokken. Sånn blir det selvfølgelig ikke.Anton blir helt ufrivillig tatt for å være en kul fyr, og må prøve å leve opp til sitt nye image. Kampen for tilværelsen på ungdomsskolen er som i dyreriket, og Anton må finne ut hvem han vil være - en vanlig gnu blant gnuer, eller en løve som spiser gnuer til frokost.

Maya Troberg Djuve , Dagbladet Terningkast 5 Anton Albertsen har planen for ungdomsskolen klar: Han skal bare gli inn, ikke skille seg ut, bare være en del av flokken. Anton / Gudrun Skretting: Anton og andre flokkdyr Arne Han er ofte alene, blir ikke bedt med når de andre samles, og nå, da han for en gangs skyld blir invitert med på telttur, ender det med ... «Anton og andre uhell» er en skikkelig morsom bok. Selve plottet er ikke morsomt i det hele tatt.

Hun debuterte som barnebokforfatter i 2016 med boken Anton og andre uhell, for denne fikk hun Kulturdepartementets debutantpris og Norske Barne- og Ungdomsbokforfatteres (NBU) debutantpris Trollkrittet, NBUs jury begrunner det ... Andre lydbok om Anton Albertsen. Anton Albertsen har planen for ungdomsskolen klar: Han skal bare gli inn, ikke skille seg ut, bare være en del av flokken.

RELATERTE BØKER