Arbeidsnever

Arbeidsnever - Jan Kristoffer Dale | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kristoffer Dale
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Arbeidsnever.pdf
ISBN
9625347480330

BESKRIVELSE

Vinner av Tarjei Vesaas, debutantpris 2016! Vinner av Sørlandets litteraturpris 2017! Novellene i «Arbeidsnever» handler om de som har falt utenfor; de som ikke fiksa skolen, og droppa ut. De ufaglærte. De som aldri flytta hjemmefra. De som aldri fant noen å slå seg ned sammen med, og de som har blitt forlatt. Vi møter Trygve som snart skal bli far, og som har en usikker og tung lagerjobb, Frank som bor hjemme med sin mor og i det siste har fått et godt øye til den nye dama på kroa. I tillegg møter vi tre gamle venner som drar på hyttetur bare for å havne i ei grøft, og ungkaren Andrè som må ta en kikk på sitt eget liv. Novellene utspiller seg i samme miljø, og handler om vanlige menneskers liv og arbeid. Alle sliter de med sitt: usikkerheten, kjærligheten, økonomien og seg sjøl. Noen er fanget i situasjoner de ikke kommer seg ut av, mens andre må ta et valg om hvem de vil være, og hvordan de vil leve.

Vi møter Trygve som snart skal bli far, og som har en usikker og tung lagerjobb, Frank som bor hjemme med sin mor og i det siste har fått et godt øye til den nye ... Frolendingen Jan Kristoffer Dale debuterer med «Arbeidsnever», en novellesamling i den amerikanske Raymond Carver-tradisjonen, om arbeidsfolk på bygda. - Livet mitt er ikke skittent Jan Kristoffer Dale (født i 1984) er en norsk forfatter..

Prisen deles ut av Den norske Forfatterforening, og det er foreningens litterære råd som er prisjury.Juryen består av rådets ni medlemmer, som alle er medlemmer av forfatterforeningen, og de velger en prisvinner ut fra en fri og selvstendig vurdering basert på ... Arbeidsnever er ute i tredje opplag, det betyr et samlet opplag på 2800 bøker. - Hvor mye har du tjent på salget? - Det kan jeg ikke si, men dette er ikke noe å bli rik av.

RELATERTE BØKER