Bi 2

Bi 2 - Heidi Kristine Grønlien, Cato Tandberg, Kristin Glørstad Tsigaridas, Leif Ryvarden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Kristine Grønlien, Cato Tandberg, Kristin Glørstad Tsigaridas, Leif Ryvarden
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
Bi 2.pdf
ISBN
3979048868030

BESKRIVELSE

Den reviderte utgaven av Bi 2 består av en alt-i-ett-bok tilpasset programfaget biologi 2. Boka har et rikt utvalg av oppgaver og forsøk. Den er faglig solid og oppdatert, og har gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer som gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene.Boka har en bearbeidet kapittelstruktur, der vi har tatt større hensyn til hvilke emner som bygger på hverandre, og hvilke temaer som passer å undervise i de ulike årstidene. Eksempler på dette er kapitlene Evolusjon og Økologi som er plassert først i Bi 2 da disse er aktuelle i forbindelse med feltarbeid på sensommeren og høsten.

It was one of the most successful with many sales and chart-hits in Russia.... Bi 2 vil alltid være godt faglig forankret, for med et grundig faglig ankerfeste tror vi det blir enklere å delta i dagens og morgendagens debatter i biologi. Å arbeide med tekst er en lang og ... Skriv inn brukernavn og passord.

Å arbeide med tekst er en lang og ... Skriv inn brukernavn og passord. Glemt passord? Glemt brukernavn? Nettstedet følger strukturen i Bios biologi 1 fra 2018 og Bios biologi 2 fra 2019.

RELATERTE BØKER