Økonomistyring

Økonomistyring - Kjell Magne Baksaas, Øystein Hansen, Trond Winther | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Magne Baksaas, Øystein Hansen, Trond Winther
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Økonomistyring.pdf
ISBN
6866933569752

BESKRIVELSE

Økonomistyring. Innføring i bedriftsøkonomi og regnskap er skrevet for studenter og fagpersoner som trenger en grunnleggende innføring i det bedriftsøkonomiske fagområdet. Målgruppen er ingeniører, maritime fagpersoner, helsepersonell og andre som har behov for en introduksjon i bedriftsøkonomisk analyse, budsjettering og regnskapsforståelse. Det har lagt vekt på å gi boka en logisk og ryddig struktur, slik at det er lett å finne frem i stoffet. Boka har sammendrag, kontrollspørsmål og oppgaver knyttet til hvert kapittel, og består av fire hoveddeler: Generell introduksjon med inntekts- og kostnadsteori Finansregnskap Bedriftsøkonomi Anvendelse Boka har også egne nettsider: www.gyldendal.no/okonomistyring. Her finnes blant annet komplette løsningsforslag til alle oppgavene.

Respondentenes uttalelser bekrefter den omsorgsideologi som preger profesjonen og lederen i seksjonen. Økonomistyring En moderne og effektiv økonomifunksjon vil bidra til lønnsomhet og riktige beslutninger i din virksomhet. Hos oss vil du møte praktiske og kompetente rådgivere med lang erfaring fra økonomisk og finansiell rådgivning. Økonomistyring handler om å ha kontroll på økonomien og sette i verk tiltak som gjør at en virksomhet når sine mål.

Hos oss vil du møte praktiske og kompetente rådgivere med lang erfaring fra økonomisk og finansiell rådgivning. Økonomistyring handler om å ha kontroll på økonomien og sette i verk tiltak som gjør at en virksomhet når sine mål. Hensikten med å drive en virksomhet er å tjene penger.

RELATERTE BØKER