Om utdanning

Om utdanning Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Om utdanning.pdf
ISBN
9515374177814

BESKRIVELSE

Artikkelsamling av originale og klassiske tekster i didaktikk. I denne klassikersamlingen har Erling Lars Dale valgt ut tekster av viktige pedagoger fra hele dette århundre: John Dewey, Ralph Tyler, Jerome Bruner, Lev Vygotsky, Wolfgang Klafki og Elliot Eisner. Forfatteren avrunder boka med et eget bidrag. Boka tar sikte på å være en reformpedagogisk plattform for læreplanreformer.

13 om opptak til høgre utdanning § 2-1, samt § 2-3 og § 2-4 om opptak på grunnlag av henholdsvis fullført høyere utdanning og fullført fagskoleutdanning, med mindre noe annet følger av forskriften her. Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker. Les mer Utdanning og livslang læring fremheves som svært viktig, ikke bare for individene, men også for demokrati, samfunnsutvikling, økonomisk vekst, velferd og sysselsetting i Europa.

Vi skal være en organisasjon som utvikler, forvalter og tar i bruk våre kunnskapsressurser slik at vi totalt sett blir i stand til å mestre daglige utfordringer og etablere ny praksis når det er nødvendig. 1900-tallet har vært preget av stadig økende søkning til videregående og høyere utdanning. Veksten har vært særlig sterk etter 1960, og langt større for kvinner enn for menn.

RELATERTE BØKER