Sirenene

Sirenene - Joseph Knox | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joseph Knox
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Sirenene.pdf
ISBN
9564355938453

BESKRIVELSE

Joseph Knox er hovedinnkjøper av krim for bokkjeden Waterstones i England, og i kaffepausene på jobben, i helger og ferier har han skrevet den første boken i det han selv sier skal bli en serie om politietterforskeren Aidan Waits i Manchester. Første bok ut er Sirenene og her er Aidan suspendert fra jobben, men blir på uortodoks vis hanket inn av sjefen for å gjøre et undercoveoppdrag og helst få dattera til en minister ut av narkoreiret hun har slått seg ned i og hjem til familien. Samtidig er det akkurat ti år siden en av kurérene (de blir kalt sirener) til narkobaronen forsvant fra et av politiets 'safe houses' etter at hun hadde gått med på å vitne. Og Aidan vikles motvillig inn i også denne saken. «Sirenene er en noir kraftpakke. Joseph Knox eier Manchester og maler byen i alle dens grimmeste farger.» Val McDermid«Knivskarp urban noir - noe helt for seg selv.» Lee Child

To ganger i året tester Sivilforsvaret tyfonene sine. Nå får også hørselshemmede det med seg, da vil flyalarmen være tilgjengelig som ... Kjøp Sirenene fra Tanum Joseph Knox er hovedinnkjøper av krim for bokkjeden Waterstones i England, og i kaffepausene på jobben, i helger og ferier har han skrevet den første boken i det han selv sier skal bli en serie om politietterforskeren Aidan Waits i Manchester. Sivilforsvarets sireneanlegg benyttes også i fredstid.

Sirenene «legger vekt på høy musikalsk kvalitet, og går absolutt ikke av veien for å spille på sjarmen!» Espen Rotevatn var korets dirigent i perioden 2007-2011, høsten 2011-2014 ble koret dirigert av Christine Wilhelmsen ... Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Sirenene har et bredt repertoar som spenner fra folketoner via jazzlåter til popmusikk, klassisk og en smule samtidsmusikk. Dirigent Amalie Skarsgaard og andre kreative sjeler i koret arrangerer gjerne sanger, og dette setter i aller høyeste grad særpreg på repertoaret. Kjøp 'Sirenene' av Joseph Knox fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER