Skje din vilje

Skje din vilje - Jørgen Gunnerud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Gunnerud
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Skje din vilje.pdf
ISBN
1154799531344

BESKRIVELSE

Skje din vilje er den andre boka om Magnus Akselsen. Akselsen har akkurat sluttet som lensmann og sitter i barndomshjemmet sitt i Rongsund og grubler over tilværelsen, da en båt med et lik i driver i land rett ved brygga hans. Han tilkaller politiet, men når de kommer, er liket borte. Samtidig blir Akselsens unge niese meldt savnet fra Korsfjord. Uten et lik og uten etterlysning, og med en jente på vift, er det lite politiet kan eller vil gjøre. Begge forsvinningene berører Akselsen svært personlig, og når en ond ånd tar bolig i piken i nabohuset, kan han ikke lenger sitte med hendene i fanget. Etter at han motvillig har latt seg overtale til å bli lensmann igjen, blir det fart i sakene, og vesle Korsfjord er plutselig et sted hvor den store verden kommer veltende inn; internasjonal kriminalitet fins side om side med eldgamle samiske eiendomstvister, og den norsk-samiske befolkningen blir spritet opp av russiske handelsfolk, narkosmuglere, mafiamedlemmer, krigstrette irakere og en vietnamesisk lensmannsbetjent fra Drammen. Skje din vilje er en blanding av krim og thriller fra Vest-Finnmark og skildrer folk og forbrytelser med stor troverdighet, og lader intrigen med intens spenning.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Lensmann Akselsen har akkurat blitt pensjonist, men lar seg overtale til å bli lensmann igjen når en båt med et lik i driver i land ved brygga hans samtidig med at hans unge niese blir meldt savnet. Skje din vilje, som i himmelen, så òg på jorden. 11 Gi oss i dag vårt daglige brød.

12 Og forlat oss vår skyld, som vi òg forlater våre skyldnere. 13 Og led oss ikke inn i fristelse, men fri oss fra det onde.

RELATERTE BØKER