Emerentze Munchs optegnelser

Emerentze Munchs optegnelser - Cathrine Reusch, Truls Aslaksby | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Reusch, Truls Aslaksby
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Emerentze Munchs optegnelser.pdf
ISBN
3812608263465

BESKRIVELSE

Emerentze Munch skriver sin personlige biografi i 1862. Hun er da 76 år og har opplevd store endringer i europeisk og norsk historie i løpet av sin levetid. Teksten er engasjerende og omhandler viktige begivenheter i Norge og Europa - og et familie- og kjærlighetsliv med mye dramatikk.Vi har få tilsvarende beretninger fra denne tiden, ført i pennen av en kvinne. Beretningene gir dermed et sjeldent og personlig kvinneperspektiv på begivenhetene og livet i Norge i tiden omkring 1814.I boken presenteres Emerentzes tekst sammen med utdypende tekster og ordforklaringer. Her er også en rekke illustrasjoner som anskueliggjør Emerentzes fortelling og på den måten bringer hennes samtid nærmere.

KVINDELITTERATURHISTORIE PÅ NETTET, 2012. REDAKTION: KVINFO, KØBENHAVN & KVINNSAM, GÖTEBORG. Emerentze Munchs optegnelser (Innbundet) av forfatter Cathrine Reusch.

Sendes innen 3-6 virkedager. Kjøp boken Emerentze Munchs optegnelser av Cathrine Reusch, Truls Aslaksby (ISBN 9788293191209) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER