Følelsen av forskjell

Følelsen av forskjell - Keith Payne | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Keith Payne
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
Følelsen av forskjell.pdf
ISBN
6953043888966

BESKRIVELSE

I moderne samfunn er ikke ulikhet bare et spørsmål om økonomi, men også din oppfatning av hvor mye penger du har i forhold til andre. Det å føle seg fattig spiller en rolle - ikke bare det å være fattig. Dette påvirker hvilke beslutninger vi tar, hvordan immunforsvaret fungerer og påvirker vår moral, religiøsitet og politisk ståsted. Land med stor økonomisk ulikhet har flere sosiale problemer, som lavere forventet levealder, mentale lidelser og kriminalitet. Fattigdom øker faktisk stressnivået like mye som fysiske trusler. Psykolog Keith Payne bruker innsikter fra biologi, psykologi og økonomi for å forklare hvordan vi blir påvirket av urettferdighet, og viser hvilke konsekvenser det har for hvordan vi tenker, lever og dør. Å lese Følelsen av forskjell gjør at man ser nye sammenhenger og tenker annerledes om samfunnet.

Den handlet om å kontrollere yttergrensen i Schengen-området og å redde migranter og flyktninger i Middelhavet. Følelsen av forskjell Keith Payne (Innbundet) Tips en venn 302 kr Antall . Kjøp.

Hvis du har hørt om dem, så har du også kanskje hørt at begge handler om å føle glede. Men dette er en myte, og nå skal jeg forklare forskjellen, og hva det betyr for deg. Følelsen av forskjell i Stavanger I Stavanger vokser ett av ti barn opp i fattigdom, og også her påvirkes mulighetene av hvilken del av byen du vokser opp i.

RELATERTE BØKER