Klimakrisen

Klimakrisen - Steinar Ofstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Ofstad
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Klimakrisen.pdf
ISBN
8150094978818

BESKRIVELSE

Miljøkrisen - og særlig klimakrisen - blir stadig alvorligere. Steinar Ofstads store bekymring er om demokratiet klarer å håndtere miljø- og klimakrisen - godt nok - og i tide. Eller er dette over evne for politikerne og for demokratiet? Hvordan kan menneskene komme fram til bærekraftige måter å leve på? Dette er to av de alvorlige spørsmålene Steinar Ofstad går løs på i denne aktuelle boken. Tør noen politikere ta opp hansken Ofstad kaster?

Den hater vi mer enn klimakrisen Klimadilemmaet. Verden har en løsning for å erstatte kullkraftverk med utslippsfri strømproduksjon. Skogen og landbruket kan løse klimakrisen.

Ekstremvær hører også innunder klima, men er definert som værsituasjoner med lav hyppighet. For å fange opp mer tilfeldige variasjoner i været fra år til år, bygger beskrivelsen av et steds klima på lengre ... Oversikten under viser hvilket parti respondentene stemmer på, og i hvor stor grad de er bekymret for klimakrisen i hverdagen: Fremskrittspartiet - 2,1 Senterpartiet - 2,6 Klimakrisen kommer nemlig ikke til å bli løst på et statssubsidiert frokostmøte i Oslo samme hvor vegansk frokosten som serveres er eller hvor oppgitte ordene som sies er. Klimaendringer er endringer i hvor ofte ulike typer vær forekommer.

RELATERTE BØKER