Livet som lærer

Livet som lærer - Magne Dypedahl, Gro-Anita Myklevold, Dag Sørmo, Magne Skibsted Jensen, Henrik Bøhn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Dypedahl, Gro-Anita Myklevold, Dag Sørmo, Magne Skibsted Jensen, Henrik Bøhn
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Livet som lærer.pdf
ISBN
7233363727886

BESKRIVELSE

Med utgangspunkt i intervjuer og samtaler med lærere tar forfatterne av Livet som lærer for seg noen sentrale aspekter ved læreryrket som kan gjøre det lettere å legge til rette for læring og utvikling for alle elever. Eksempler er vurdering, relasjonsbygging, læringsledelse, tilpasset opplæring, kommunikasjon, refleksjonsarbeid, motivasjon og mangfoldskompetanse. I tillegg gir boka et godt innblikk i livet som lærer og rollemodell utenfor klasserommet, noe som også er relevant for utviklingen av en profesjonell lærerrolle. Forfatterne har lang erfaring både som lærere og som lærerutdannere. (Sitater fra lærere) «Det er utrolig givende å kunne bety noe for andre mennesker i en viktig alder.» «Man skal være bevisst lærerrollen, også når man ikke er på jobb.» «Som fersk lærer skulle jeg ønske jeg visste mer om hvordan skolen fungerte, ikke bare fag.»

Veien kan ofte virke veldig lang, og tunnelen i enden usannsynlig trang, men selv om det kanskje føles slik nå, vil veien med litt hjelp en annen retning få. En god venn som er i stand til å lytte, vil helt klart være til uvurderlig nytte, sammen kan man finne ut hva som skal til, Mitt liv som lærer En helt vanlig arbeidsdag i adjunkt Wenche Malvina Wisløffs liv på en barneskole i Bærum.

Hei der, kom ut fra skogen, du vet det ikke er lov! Avløser. Kappgang mot døra. Kjøp Livet som lærer fra Bokklubber Med utgangspunkt i intervjuer og samtaler med lærere tar forfatterne av Livet som lærer for seg noen sentrale aspekter ved læreryrket som kan gjøre det lettere å legge til rette for læring og utvikling for alle elever. Lærer og leder: Amani engasjerer seg i lokalsamfunnet.

RELATERTE BØKER