Produksjon

Produksjon - Frode Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Andersen
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Produksjon.pdf
ISBN
2622538732374

BESKRIVELSE

Boken er en av to lærebøker som dekker Felles programfag Vg2 Anleggsteknkk. Inneholder bl.a. temaene: Maskiner, utstyr og vedlikehold, geoteknikk og fundamentering, veibygging, grøft og sprengning. Sammendrag og oppgaver til hvert kapittel. Enkelt språk og mange illustrasjoner.

Produksjon, Smartbok har i tillegg: Bildeforstørrelse; Arbeidsark Produksjon, Smartbok er beregnet for programfaget Produksjon i utdanningsprogrammet for Vg1 bygg- og anleggsteknikk. Boka er en del av læremidlet BA-serien.S... Dører og vinduer - Produksjon, Vindu, Dør, Trevarefabrikker, Innerdører, Ytterdører, Soveromsdører, Baderomsdører, Terrassedører, Garasjevinduer, Stuevinduer Produksjon og prosess - med fokus på energi og utslippProduksjonen av Gyproc gipsplater begynner med at returgips og naturgips inngår i en kalsineringsprosess.

Maritime fag (S) - 2. år Se læreplaner og timetall.

RELATERTE BØKER