Se og si

Se og si - Kari Grossmann | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Grossmann
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Se og si.pdf
ISBN
3666991736226

BESKRIVELSE

Fabelaktig billedbok som kan brukes på mange måterHvert oppslag er et myldrebilde med en liten familie i mange ulike hverdagssituasjoner, året rundt og dagen lang. Bildene innbyr til å lage egne historier. Men dette er også en virkelig fagbok for de aller minste. Med utgangspunkt i barnas egen virkelighet, kan de først more seg med å kjenne igjen og sette navn på ulike gjenstander i de store bildene, deretter å lære å lese og skrive ordene som finnes i ramme rundt hvert bilde.

Hvis du ikke mottar kvitteringer når et abonnement fornyes, har du kanskje slått av fornyelseskvitteringer. Hvis du vil motta kvitteringer, følger du trinnene i denne artikkelen, og deretter slår du på Motta fornyelseskvitteringer. SA har sikret tv-rettigheter til to av Spartas bortekamper.

Den internasjonale standardiseringsorganisasjonen (ISO) og de fleste andre internasjonale organisasjoner som fatter ... Hvis du vil se når abonnementer ble fakturert til deg, og til hvilken pris, kan du sjekke kjøpshistorikken din. Hvis du ikke mottar kvitteringer når et abonnement fornyes, har du kanskje slått av fornyelseskvitteringer.

RELATERTE BØKER