Vi skulle sveve som månen

Vi skulle sveve som månen - Einar Mathisen Hansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Mathisen Hansen
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Vi skulle sveve som månen.pdf
ISBN
1744176138353

BESKRIVELSE

Kan du se for deg nattens blå toner som troner over regnfulle hustak? Kan du tillate den nære ende i å løfte oss høyere enn månen, i kjærlighetens siste åndedrag? Eller å møte de såre ord som stryker over vår innerste usikkerhet om egen eksistens? Disse diktene ønsker å vise vei i en moderne tid hvor etablerte sannheter iblant frarøver oss en annen virkelighet. Kanskje rommer de både fortvilelse og hengivenhet. Kanskje kan de bidra til en erkjennelse om hvilken plass mennesket har i livets skjøre øyeblikk.

Da vi skulle bestemme oss for hvilken hekk vi skulle ha, ... Siden var en milepæl i romkappløpet mellom USA og Sovjetunionen da det første bemannede romfartøyet Apollo 11 landet på månen 16. juli 1969.

Med på lasset var hans egen Tesla Roadster. Och som vi diskuterade tidigare skulle jorden snurra snabbare utan månen, med dagar som kan ta några timmar mindre. Under dessa förhållanden, och trots de uppenbara skillnaderna mellan planeter (som Jord och Jupiter när det gäller storlek och storlek), kan vindarna på vår planet nå 160 kilometer i timmen varje dag. Vi har også gjort det enkelt for deg å legge til et synonym dersom det mangler.

RELATERTE BØKER