Vundersmed; Morrigans kall

Vundersmed; Morrigans kall - Jessica Townsend | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jessica Townsend
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Vundersmed; Morrigans kall.pdf
ISBN
7597379378053

BESKRIVELSE

Du har en gave. Et kall.Du er den som avgjør hva det betyr.Ingen andre. Morrigan har kanskje overvunnet den dødelige forbannelsen, bestått de farefulle prøvene og blitt med i det Vunderlige sel­skap, men reisen hennes har bare så vidt begynt. Innbyggerne i den hemmelige og magiske byen Ingenlund husker så altfor godt de grusomme angrepene den fryk­tede vundersmeden Esra Skrall sto bak. Når medlemmer av det Vunderlige selskap begynner å forsvinne, blir Morrigan mistenkt. « en enestående oppfølger til den uforglemmelige Ingenlund!» The Guardian Jessica Townsend pendler mellom London og Sunshine Coast i Australia, der hun også vokste opp. Hun frilan­set tidligere som redaktør og er blant annet opptatt av offentlig transport, hemmelige selskaper, forhistoriske byer, katakomber, hoteller og museer, Halloween og jul, gamle kart og digre katter og alle disse interessene dukker opp i bøkene om Morrigan Kråkh og Ingenlund. Vundersmed er hennes andre bok.

Originaltittel [ Wundersmith ] Forfatter . Townsend, Jessica , Australsk 1985-Medvirkende .

Biblioteksentralens omtale (bok 2 i serien) Fantasi, nye oppdagelser og vennskap venter Morrigan Kråkh når hun ... Vundersmed; Morrigans kall Jessica Townsend (Innbundet) Tips en venn 259 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER