En dør inn til sykepleien

En dør inn til sykepleien - Kari Westad Hauge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Westad Hauge
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
En dør inn til sykepleien.pdf
ISBN
5253946525708

BESKRIVELSE

Denne boken handler om hva det vil si å studere sykepleie. Den beskriver hvilke faktorer som påvirker studentens praktiske studier, og hvilke pedagogiske prinsipper som fremmer denne læringen. Studentens stemme er gitt sentral plass i boken, blant annet ved at boken innleder med studentfortellinger fra praksissituasjoner for å belyse hva sykepleie kan være. Disse fortellingene hentes fram igjen senere i boken. Boken bygger på et sosiokulturelt syn på læring, det vil si at læring skjer gjennom interaksjon og samhandling. Forfatteren peker på ulike forhold i denne sammenhengen som kan fremme eller hemme studentens læring i praksis. Bokens målgruppe er sykepleierstudenter i grunnutdanning og sykepleiere som veileder studenter. Den inngår i Fagbokforlagets serie for grunnleggende sykepleie "Sykepleieserien". Kari Westad Hauge er utdannet sykepleier og helsesøster og har hovedfag i helsefag. Hun er lektor ved Høgskolen i Molde, Institutt for helsefag og har mange års erfaring som lærer og veileder for sykepleierstudenter.

En pasient var innlagt på sykehjem, men skulle vurderes for hjemflytting. Så ble pasienten dårlig.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Norge på sisteplass i hjemmedød De fleste vil dø hjemme, men bare 14 prosent gjør det. Sonja er en av dem som får muligheten til å være hjemme den siste tiden. I går ble det sendt en e-post til alle virksomhetsledere om å ta nye grep for å redusere smitterisikoen ytterligere.

RELATERTE BØKER