Når Gud vil

Når Gud vil - Per Ove Aarseth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Ove Aarseth
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Når Gud vil.pdf
ISBN
8004376024783

BESKRIVELSE

Et sterkt møte med Gud forandrer livet til den islandske tenåringen Olafur Olafsson (1895-1976), og han er overbevist om at han skal bli misjonær. Men Olafur er fattig, og det eksisterer ingen misjonsorganisasjon i landet hans. Som ved et under kommer han i 1915 i kontakt med en fiskebåtskipper som fører ham til Norge, og som også støtter misjonærutdanningen hans. Etter fem år her og ett i Amerika, kommer Olafur til Kina. Der får han mange spennende og krevende år som misjonær. Han står også sentralt i oppbyggingen av Samband Islenzkra Kristnibodsfélaga, en søsterorganisasjon til Norsk Luthersk Misjonssamband.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788252004854 Jødedommen er en monoteistisk religion som har sitt utspring i Midtøsten. Troen på én Gud, og forholdet mellom denne guden og det jødiske folket, er det sentrale prinsippet.

I likhet med kristendom og jødedom er islam en monoteistisk religion, der det bare finnes én Gud (Allah). Prøv dette: Be til Gud i dag.Bruk navnet hans, Jehova, og fortell ham hvordan du føler det. (Salme 83:18) Be ham om å hjelpe deg til å ikke gi opp.

RELATERTE BØKER