Ubehag

Ubehag - Bente-Marie Ihlen, Heidi Ihlen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente-Marie Ihlen, Heidi Ihlen
DIMENSJON
3,17 MB
FILNAVN
Ubehag.pdf
ISBN
5759771388693

BESKRIVELSE

Er du sikker på at du har gjort noe galt selv om du føler deg skyldig?Eller var det rett og slett nødvendig å sette en grense selv om noen ble såret? Skyld, skam, avvisning og utilstrekkelighet er trofaste følgesvenner gjennom livet. Men selv om ubehagelige følelser er helt nødvendig, har det alt å si hvordan du håndterer dem. Psykologene Bente-Marie Ihlen og Heidi Ihlen hjelper deg å kjenne igjen reaksjonsmønstre slik at du kan lære å kommunisere bedre. Du kan lære deg å gjenkjenne situasjoner der du bør bruke hodet og overstyre følelsene:Situasjoner der en relasjon kan bli bedre, uansett hvor urettferdig og grusomt det føles.

I noen tilfeller er svimmelhetsopplevelsen mindre intens, men det faktum at du går med et forhøyet stressnivå i kroppen fører til spenningstilstander, utmattelse og andre komplikasjoner. Vi fant 72 synonymer til UBEHAG. ubehag består av 3 vokaler og 3 konsonanter.

KRYSS04 har du søkt her? 37 løsningsord på vekst som slutter på lle. Smerter i endetarmen refererer til smerter eller ubehag i anus, rektum eller nedre del av tarmsystemet. Det er relativt vanlige å kunne oppleve forbigående smerter i endetarmen, men det er viktig å merke seg at det er sjeldent alvorlig.

RELATERTE BØKER