Under dronene

Under dronene - Atef Abu Saif | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atef Abu Saif
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Under dronene.pdf
ISBN
9064668088083

BESKRIVELSE

Søndag 6. juli 2014 lanserer Israel en større militæroperasjon, «Protective Edge». Målet er «å stoppe palestinske raketter, ødelegge tuneller i Israel, og ramme Hamas' lederskap hardt». Forfatteren Atef Abu Saif sitter i en blå sofa i leiligheten sin i Jabalia, nord for Gaza by. I lyset fra rakettilden skriver han dagbok: om lengsel og frykt for døden, om kjærligheten til den smale stripen land inneklemt mellom mur og hav, om håp og menneskelig mot. Og han gjør som de fleste andre ville ha gjort når en militærmakt angriper. Han beskytter barna sine og sin elskede, og håper at de alle er i live den dagen bombene slutter å falle. I løpet av de femti dagene det israelske angrepet på Gazastripen varer, blir 2131 palestinere drept, av disse over 500 barn. 10 100 blir skadet, av disse er 3374 barn. Forord ved Odd Karsten Tveit.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788243011359 Å leve under dronene EKFRASE : Vi finner droner over alt. Den er den nye arbeidshesten i hverdagens visuelle kultur: Løsningen for å sikre spektakulære oversiktsopptak til fjernsynsseriers åpningssekvenser, eller for det beste bildet av huset ditt til salgsoppgaven. Under dronene : Forfatter: Atef Abu Saif: Utgivelsesdato: 2018-04-25 : Utgave: Serie: Oversetter: Vibeke Harper Informasjonen nedenfor er levert fra CNET.

... Hjelmen kan fortelle at flere firma har kontaktet dem for å sondere muligheten for å teste deres droner i luft og under vann.

RELATERTE BØKER