Voksnes syn på barn og oppdragelse

Voksnes syn på barn og oppdragelse - Erik Sigsgaard, Ole Varming | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Sigsgaard, Ole Varming
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Voksnes syn på barn og oppdragelse.pdf
ISBN
6519744650864

BESKRIVELSE

Boka er basert på det danske forskningsprosjektet "Grenser eller ei?" og tar utgangspunkt i at det overalt hvor det snakkes om barneoppdragelse også snakkes om grensesetting. Boka drøfter bl.a. hvorfor dette er blitt så vanlig og hvem er det som snakker om grensesetting? Med litteraturliste.

Sirkulær tenkning er et helhetlig og sammenhengende syn og bryter med konvensjonell tenkning (Watzlawick 1967). I ...

Vi får heller ikke utlevert bruksanvisning i forkant av denne jobben, og vår bruksanvisning ligger langt på vei lagret i bevisste og ubevisste erfaringer som vi selv har med oss fra egen barndom. Her gir vi deg noen aktuelle målsetninger som man kan i oppgaven med å oppdra egne barn. Alle barn trenger ros og bekreftelse på at de får til ting.

RELATERTE BØKER