Elskede Poona

Elskede Poona - Karin Fossum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Fossum
DIMENSJON
6,59 MB
FILNAVN
Elskede Poona.pdf
ISBN
8550130184439

BESKRIVELSE

Sejer trodde han var forberedt. Han satte sjøbein og stirret på kvinnen i gresset. Synet forvirret ham. Han så en flette kveile seg som en sort orm i det gule gresset. Restene av et ansikt, knust inn til beinet. Ingen ting var lenger på plass. Munnen var et gapende, rødsvart hull. Nesen var slått flat mot kinnet, og han kunne ikke finne øynene i alt det røde kjøttet. Han måtte flytte blikket og så en knyttet hånd. En gullsandal. Og blod i mengder.I den lille bygda Elvestad blir Konrad Sejer og hans assistent Skarre konfrontert med liket av en kvinne som er helt usedvanlig ille tilredt. Dagen før har den sindige ungkaren Gunder Joman ventet på sin nye kone, Poona fra Mumbai i India. Egentlig skulle han ha hentet henne på flyplassen, men fordi hans eneste søster, Marie, har vært utsatt for en trafikkulykke og ligger i koma på sykehuset, sender han bygdas drosjesjåfør for å hente Poona. Men Poona dukker aldri opp, verken på flyplassen eller hjemme hos Joman.Elskede Poona er på samme tid en utrolig spennende kriminalroman og en vakker og trist kjærlighetsroman.Vant Dagbladets kåring av tidenes beste norske krim.Vinner av BrageprisenVinner av LA Times Book AwardNominert til Golden Dagger Award

Og det kan han - sin lavmælte person til tross. Sejer - elskede Poona er en norsk krim- og dramaserie om etterforskeren Konrad Sejer som gikk på NRK1 i 2003.Serien er basert Karin Fossums bok med samme tittel fra 2000. Rollen som Sejer spilles av Bjørn Sundquist.Regi er ved Eva Isaksen..

Hovudpersonane er godt karakterisert og har ein menneskelig heit ved dei som gjør at man lett kjennar seg igjen. Kjøp Elskede Poona fra Cappelendamm En drivende spennende Konrad Sejer-krim! I den lille bygda Elvestad blir Konrad Sejer og hans assistent Skarre konfrontert med liket av en kvinne som er helt usedvanlig ille tilredt. Dagen før har Gunder Joman ventet på sin nye indiske kone. With Bjørn Sundquist, Christian Skolmen, Marika Lagercrantz, Trond Høvik.

RELATERTE BØKER