Hardanger

Hardanger - Marit Eikemo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Eikemo
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Hardanger.pdf
ISBN
9027282334122

BESKRIVELSE

Det unike i det lokale. I eit skur på Kvanndal Kai deler tre framande ei flaske sprit ei natt opp mot jul. Ei mor og ei dotter køyrer innover dei farlege vegane i Hardanger - mora vil vise den likesæle tenåringsjenta kor ho sjølv kjem ifrå. Ein mann lagar 50 liter sider på bestilling, men det går ikkje heilt etter planen. Novellene i «Hardanger» handlar om å reise bort og om å komme heim, og om å alltid bere med seg staden ein kjem ifrå. Eikemo skriv om det innforståtte og unike i det lokale og om det alle kan kjenne seg att i: fellesskap, vennskap og kjærleik og ambivalensen i relasjonane mellom menneske.

Museum der du kjem tett på historia. Hardanger er Noreg sin frukthage, besøk fruktgardar og prøv lokale spesialitetar.

Hardanger Gjestehus as org.914885043 MVA. Personvern og cookies. Hardanger Folkeblad er ein del av Amedia, og vi er ansvarlege for dine data.

RELATERTE BØKER