Hva kan jeg fortelle deg om cerebral parese?

Hva kan jeg fortelle deg om cerebral parese? - Marion Stanton | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Stanton
DIMENSJON
3,17 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om cerebral parese?.pdf
ISBN
3559511530189

BESKRIVELSE

I denne boken møter du Sofie, en jentet med cerebral parese (CP). Sofie lærer deg om CP ved å bruke sine egne erfaringer. Hun forteller hva CP er og hvordan det påvirker henne daglig. Sofie introduserer noen venner som har andre former for CP og hvilke utfordringer de har og kan ha, og de gir råd om hvordan andre kan hjelpe. Denne illustrerte boken er full av gode råd og informasjon som kan være til hjelp for venner, familie og fagpersoner som arbeider med barn og unge som har CP.

Spekteret av disse tilleggshandikapene er høyst varierende - epilepsi, mental retardasjon, språkforstyrrelser, synsforstyrrelser og hørselsnedsettelse er blant de vanligste (1, 2). Hva kan jeg fortelle deg om Tourettes syndrom? : en guide for venner, familie og fagpersoner. Pris 199,-Paperback.

Cerebral Parese forkortes ofte til CP. Hva er cerebral parese? Cerebral parese er ikke navnet på bare en sykdom.

RELATERTE BØKER