Løperkongens skygge

Løperkongens skygge - Geir Stian Ulstein | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Stian Ulstein
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Løperkongens skygge.pdf
ISBN
9990056867487

BESKRIVELSE

Hvem var Norges første profesjonelle idrettsutøver? Mons Monsen Øyri fra Sogn, kjent over hele Europa som Mensen Ernst, er svaret. Han var i sin tid en Europas største stjerner. I 1832 ble Mensen Ernst kjendis for å løpe fra Paris til Moskva på 14 dager! I "Løperkongens skygge" tar forfatteren med seg sin nylig kreftfriske venn Øyvind Torp på samme rute. Løpeturen går naturlig nok i et annet tempo enn Ernst, og vi blir med forfatteren på en helt annerledes reise. Fra vest til øst, fra fortid til nåtid. Løperkongens skygge er en hyllest til menneskets viljestyrke og Europas historie. På ferden over kontinentet mot Russland deler Ulstein og løpekameraten opplevelser og tanker om historien de løper gjennom, om egne drømmer og alle drømmene landskapet rundt dem en gang har vært hjem til. Geir Stian Ulstein (f. 1982) er kritikerrost forfatter av bl.a. bøkene Drømmenes fjell, Selvforsvar mot kreft og sykkelboka Tour Dø France. Han er historiker og entusiast med en skriveevne som fyller teksten med engasjement og nøye gjengitt kunnskap.

kr 449,00. Løperkongens skygge. Storslått løpeprosa fra Geir Stian Ulstein.

I tillegg til den nærheten til kontinentets fortid vi fikk med å bevege oss så langsomt gjennom det, fornyet det også ærefrykten for utfordringen Mensen Ernst hadde lagt ut på, for nesten 200 år siden. Bøker i kategorien Hobby og fritid, Sport og friluftsliv. Se vårt gode utvalg, priser og tilbud av bøker. Literature event in Oslo, Norway by Bøker fra Fri Flyt and 2 others on Tuesday, September 24 2019 Paris- Moskva: en historisk løpetur.

RELATERTE BØKER