Barndom - barnehage - inkludering

Barndom - barnehage - inkludering En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Barndom - barnehage - inkludering.pdf
ISBN
6177456924173

BESKRIVELSE

Hvordan skaper den enkelte barnehage rom for det store mangfoldet av barn, den bredde og variasjon som dagens barnefellesskap representerer? Denne boka har som mål å gi dypere innsikt i barnehagens inkluderingsprosesser. Forfatterne analyserer inkludering ut fra forskjellige faglige ståsteder. Endringer, prosesser og relasjoner utgjør de sentrale perspektivene. Når et mangfold av barn inkluderes i et større sosialt fellesskap, oppstår en rekke utfordringer og dilemmaer. Boka henvender seg til masterstudenter og faglig personale ved førskole- og lærerutdanninger, og til andre som er opptatt av inkludering. Berit Bae, Randi Dyblie Nilsen, Kirsten Lauritsen, Hege Lundeby, Borgunn Ytterhus, Elin Eriksen Ødegaard og Maria Øksnes er medforfattere. Tora Korsvold er dr.art. og forsker ved Norsk senter for barneforskning ved NTNU.

Barn, barndom och föräreldraskap. Nilsen, Randi Dyblie.

Forlaget. Om oss; Skrivestipend; Nettmagasinet; Kurs og ... Omtale: Antologien Barndom - barnehage - inkludering utfordrer med sine perspektiveringer tradisjonelle og diskursive forståelser av begrepene mangfold, minoriteter, integrering og inkludering.

RELATERTE BØKER