Bortenfor stjernene

Bortenfor stjernene - Lori Nelson Spielman | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lori Nelson Spielman
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Bortenfor stjernene.pdf
ISBN
3149011007773

BESKRIVELSE

Liker du Jojo Moyes? Da vil du elske Lori Nelson Spielman! En ny roman fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren En liste for livetErika har alt: en lysende karriere som eiendomsmegler og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde.Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?«Etter at du har lest denne boken, virker verden vakrere og mindre trist.» Stern«En gripende bestselger.» Alles für die Frau«En trist fortelling som likevel er full av håp.» Bunte«Et alvorlig tema framstilt på en lys måte - en fortelling som gir deg mot.» Morgenpost am Sonntag«En roman som går rett til hjertet.» Das schöne Allgäu«Forfatteren skildrer mennesker vi alle kjenner og skriver om problemer som ikke er fremmede for noen av oss. Og hun skriver på en måte som berører oss dypt.» Freie PresseEiendomsmegleren Erika har alt: en lysende karriere og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde.Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?

I 2020 kommer hennes fjerde bok på norsk: Vennlig hilsen tante Poppy.Lori Nelson Spielman bor i Michigan sammen med mannen sin. "Bortenfor stjernene" forteller en historie som holder leseren i et fast grep til siste side. Det er en bok full av fortvilelse og glede, og om å se fortiden i øynene.

Lori Nelson Spielman bor i Michigan sammen med mannen sin. Kjøp Bortenfor stjernene fra Bokklubber Liker du Jojo Moyes? Da vil du elske Lori Nelson Spielman. En ny roman fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren En liste for livet.

RELATERTE BØKER